- Jag behöll det gamla namnet! Den tidigare skylten hänger till och med på väggen. 

Recep Can, eller bara Can som han oftast kallas, fick idén genom att han själv saknade en restaurang i Ulricehamn likt denna.

- Jag vill att alla som kommer in ska känna sig som hemma! Det ska vara en samlingspunkt för alla åldrar vare sig man vill kolla på en match, äta god mat eller bara ta en glas.

Vi slår oss ner i en av sofforna medans regnet smattrar på utanför. Inne i lokalen bjuds man in till öppna ytor och mysig belysning. När det inte är sportsändning på någon av de fyra tv-skärmarna, så hör man i stället musik i bakgrunden.

- Det har tagit tusentals timmar att få till den rätta miljön och optimala placeringen av allt. Allt grovarbete har jag själv gjort. Jag har även inhandlat allt hos våra lokala butiker, så det har varit en lokal insats!

Responsen efter öppning har varit fantastisk. Det har varit fullbokade kvällar och medans vi sitter ner och pratar hinner Can få två samtal om bokningsförfrågningar till en populär match som ska sändas samma vecka.

Avslutningsvis så pratar Can om vikten av goda relationer.

- Jag är tacksam för all hjälp och stöttning jag har fått av banken. Det har aldrig varit några bekymmer och jag känner mig alltid välkommen att komma förbi när jag behöver. Det är verkligen värdefullt.

Stort fortsatt lycka till önskar vi!