Hoppa till textinnehållet

Sökes: Kluriga barn till detektivuppdrag

I år är ni välkomna till en något annorlunda Barnspardag. Det är egentligen ingen dag alls utan i år skulle vi istället behöva hjälp att lösa ett Barnsparmysterium!

 

Det är bankdirektör Ulrica Klirr som behöver er hjälp! Hon har tappat bort de två saker hon behöver mest; minnet och den stora tunga nyckeln till bankvalvet. 

Så här går det till:  

 

Med hjälp av en digital karta tar ni er runt i centrala Ulricehamn där ni gör vad ni kan för att hjälpa bankdirektör Ulrica Klirr som har tappat både minnet och den stora, tunga nyckeln till bankens kassavalv.

 

Uppdraget startar på Stora Torget och är slut vid Lilla Torget. Man tar sig fram genom att följa kartan och svara på frågorna som finns digitalt.

 

Promenaden tar ca 30-45 minuter att gå.

Barnsparmysteriet 2020

Vem kan vara med?   

 

Det här är en aktivitet för hela familjen. Vi tror att aktiviteten passar bäst för barn mellan 4 och 12 år, men givetvis får äldre eller yngre syskon också vara med om det passar. För att genomföra aktiviteten behöver man ha med sig en smartphone eller en surfplatta med bra surfmöjligheter. 

 

Alla kan hjälpa till att lösa mysteriet (oavsett om man är kund eller ej), men det är bara våra småkunder som får Ulricas lilla present.

 

Promenaden innebär att man korsar gator, så tänk på trafiken och att se er om kring!

Barnsparmysteriet 2020

När kan man genomföra aktiviteten?   

 

Detta digitala mysterium går att lösa under hela oktober (1/10 - 31/10)

Barnsparmysteriet 2020

Är du redo?

Gå till mysteriet genom att klicka på knappen för den ålderskategorin som du tycker är lämpligast. 

Barnsparmysteriet 2020