På en liten bank blir alla större
Ulricehamns Sparbank är den stora lilla banken. Vi har den lilla bankens närhet, engagemang och service. Och samtidigt har vi den stora bankens kompletta tjänsteutbud, fördelaktiga erbjudanden och digitala lösningar.

Ulricehamns Sparbank verkar i en levande stad med starkt näringsliv. Det är många saker som bidragit till att Ulricehamn växer, utvecklas positivt och vågar skapa stora evenemang. Vi tror att en viktig ingrediens är att det finns en stark sparbank på orten som kan vara med och bidra till utvecklingen. Vi jobbar varje dag för att utveckla Ulricehamn på olika sätt.

Att jobba på Ulricehamns Sparbank
Vi vill vara en bra arbetsplats och vi tar hand om vår personal. Detta är något vi aktivt arbetar för på många sätt. Bland annat har vi en personalrestaurang och vi gör olika friskvårdssatsningar. Som anställd i Ulricehamns Sparbank har man möjlighet att vara med och utforma sin roll och man har bra utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten som Privatmarknadschef
Som bankens privatmarknadschef är du ansvarig för att leda försäljning, utveckla dina medarbetare och verksamheten inom privatmarknadssegmentet. Det innefattar ett affärs- och personalansvar för biträdande privatmarknadschef, privatrådgivare, private bankingrådgivare och familjerättsjurister. Du kommer även vara bankens ansikte utåt i denna roll. Vi erbjuder dig ett intressant och roligt arbete med spännande utmaningar i en föränderlig miljö.

Som privatmarknadschef kommer du att;

  • Leda, inspirera, utmana och aktivt coacha dina medarbetare med ambitionen att de når sina personliga- och gemensamt uppsatta mål.
  • Skapa engagerade team inom och mellan yrkesrollerna samt delegera ansvar och uppgifter för att få medarbetaren att växa i sin roll.
  • Jobba aktivt tillsammans med medarbetarna för att genomföra och följa upp de aktiviteter som fastställts i verksamhetsplanen.
  • Vara bollplank till dina medarbetare i affärsfrågor inom dina ansvarsområden.
  • Löpande följa upp affärs- och resultatutvecklingen inom dina ansvarsområden.
  • Genomföra PD-samtal, lönesamtal och uppföljningssamtal med dina medarbetare och sträva efter att utveckla dem enligt var och ens utvecklingsplan.
  • Ingå som ledamot i bankens ledningsgrupp, kreditdelegation privat, riskråd och AML-råd.
  • Vara drivande vid genomförande av nya processer eller arbetsrutiner inom dina ansvarsområden.
  • Nätverka och skapa relation med andra kollegor i motsvarande roll för att utbyta erfarenhet som är värdefull för din egen och bankens utveckling.

Vem är du? 
Du har högskoleutbildning inom ekonomi /finans eller annan relevant utbildning, några års ledarerfarenhet och några års bankerfarenhet. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi värderar en person som är initiativrik, drivs av att skapa resultat för egen del och genom andra och har en förmåga att identifiera och bana väg för frågor som är viktiga i framtiden. Du är van vid att arbeta i en affärsorienterad organisation, tänka nytt, ta eget ansvar och fatta beslut. Som person är du även förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer.

Mer information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Känner du att det skulle vara en intressant och rolig utmaning är du välkommen med din intresseanmälan och CV till senast den 2 juni 2019.

Har du frågor om jobbet så ring gärna Melker Ström (VD), 0321-29601.

Facklig kontaktperson är Jenny Cederteg, 0321-29657