Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Event och kundträffar

Event och kundträffar FFA

Vi ordnar regelbundet olika träffar med olika teman för våra kunder. Läs mer om vad som är på gång här och anmäl dig gärna till det du tycker låter spännande.

 • Pensionsträff med glassprovning

  Pensionsträff med glassprovning

  Vi provar glass från EJ Farm samtidigt som vi gästas av Annika Pålman Sundeskog från Swedbank som ger dig koll på pensionen. Är det fint väder håller vi till på Lilla Torget utanför banken. Välkommen den 15 maj kl. 18-19.30.

 • Konjukturcafé

  Aktiekväll

  Den 16 maj, 18-19.45, ordnar vi en träff för dig som är intresserade av placeringar och värdepapper. Här presenteras bankens aktuella allokeringsvy, vilka branscher och teman som ser intressanta ut på aktiemarknaden samt vilka bolag som är att föredra.

 • Kaffekopp och mobil

  Digital frukost eller eftermiddagsfika

  Vid våra digitala möten går vi på ett lättsamt och enkelt sätt igenom våra vanligaste digitala tjänster. Träffarna hålls regelbundet under våren 2018 och det finns numer också ett par eftermiddagsdatum. Välkommen!

Stäng Skriv ut