Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Vill du också ha den? Byt till oss idag.

Om du inte redan har oss som bank, är det ett bra tillfälle att byta just nu. Hos oss på Ulricehamns Sparbank vill vi vara allt du förväntar dig av en bank – liten som stor.

 

Vi har den lilla bankens engagemang och service. Och samtidigt den stora bankens kompletta tjänsteutbud, smidiga digitala lösningar och fördelaktiga erbjudanden. Lägg till det ett starkt lokalt engagemang. 

 

Just nu erbjuder vi stans minsta boränta, 1,25 % i 3 år*! 
Erbjudandet gäller t o m 2019-11-30.

Stans minsta boränta tom 191130

Just nu kan du tyvärr inte använda den här tjänsten. Försök igen om en stund.

Byt till oss!

Vill du veta mer, om erbjudandet eller om oss, hör av dig så berättar vi mer. Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan så kontaktar vi dig inom kort! 

Ring eller maila oss!

Vill du hellre ringa oss? Slå en signal på 0321-296 00 eller maila .   

* Ränta per 2019-10-07. Erbjudandet gäller t o m 2019-11-30.

 

Erbjudandet omfattar både nya och gamla kunder som binder sitt bolån på 3 år. Erbjudandet förutsätter att bostaden pantsätts som säkerhet. Effektiv ränta uppgår till 1,26 % beräknat på ett lån på 1 000 000 kr (3 års bindningstid), rak amortering på 50 år (sammanlagt 600 avbetalningar), sammanlagt belopp blir 1 314 625 kr och den första avbetalningen uppgår till 2709 kr. Krediten lämnas av Ulricehamns Sparbank, 565500-6145, Box 304, 523 36 Ulricehamn.

Bolån

Har du hittat ditt nya drömhus och letar bostadslån? Vi hjälper dig med bolån - oavsett om du ska köpa hus, köpa lägenhet eller renovera. Vi kan även hjälpa dig med lånelöfte, bolånekalkyl, samt höja eller flytta bolån om du har det hos annan aktör.

Bostadsnycklar på orange bakgrund

Den stora lilla banken

Vi vill vara allt du förväntar dig av en bank, liten som stor. Vi har den lilla bankens engagemang och service. Och samtidigt den stora bankens kompletta tjänsteutbud, fördelaktiga erbjudanden och smidiga digitala lösningar. 

Den stora lilla banken

plats

På vårt kontor är vi alltid redo att hjälpa dig. På plats, i Ulricehamn.

På vårt kontor

Vi ger tillbaka

En stor del av vår vinst går tillbaka till bygden. På så sätt har vi exemplevis hjälpt till att ge ulricehamnarna många kalla bad. Kallduschar gör vi dock allt för att du ska slippa. 

Vi ger tillbaka-Sparbanksfonden Ulrica-Kallbadhuset i Ulricehamn