Hej!

Här kommer en hälsning från 82 mycket nöjda, glada och tacksamma elever i årskurs 3 på Bogesundsskolan (självklart är 5 pedagoger med koppling till klasserna lika glada och tacksamma).

Vi valde att ansöka och använda våra guldkantspengar till 2 saker:

I början av maj var vi på Universeum. Där var vi uppdelade i våra respektive klasser och inledde dagen med att få delta i olika ”skolprogram”; Havets hemligheter, Vattenlabbet, Stjärnresan och Miniväktarnas tropiska äventyr. Både spännande och lärorikt. Efter dessa program åt vi tacos i restaurangen, väldigt uppskattat av alla och som en elev uttryckte: ”Tänk va, tacos på en tisdag!” Efter lunch gick vi runt i mindre grupper och undersökte, upplevde och upptäckte allt spännande som finns på Universeum. Precis nyöppnat var avdelningen med dinosaurierna, häftigt att se modeller av dessa stora djur. Att följa vattnets väg och avsluta med att studera hajar mm nere i det stora akvariet var också en höjdare.

Onsdagen innan skolavslutningen överraskade vi lärare eleverna med ett avskedskalas nere vid sjön. 18 familjepizzor och läsk fördelades i Sjöparken innan vi fortsatte till Ulricaparken för lek, kubbspel, fotboll och bl.a. tillverkning av egna såpbubbelformar som sedan testades. Mängder av stora bubblor sågs sväva runt i hela parken. En glasstrut fick avsluta dagen och det blev ett perfekt avslut på den tid vi pedagoger haft tillsammans med dessa klasser, så kul och uppskattat! Önskar att ni, ansvariga för Ulricafonden, fått ta del av alla de tack och kramar mm som vi pedagoger fick av eleverna för att vi fixat så mycket kul för dem.

Ett stor TACK för ”Guldkant på skoldagen”!

Klasserna 3a, 3b, 3c och 3d med pedagoger på Bogesundsskolan