Ikväll släpper vi vårens upplaga av Aktie-TV, programmet som guidar dig genom vår aktuella investeringsstrategi, synen på aktiemarknaden och vilka sektorer och bolag som kan vara intressanta att placera i. Precis som vanligt har vi samlat högaktuell information och inspiration om marknaden, aktier, fonder och sparande i ett bredare perspektiv.

Programmet publiceras ikväll 19 maj 18.30 på Aktiellt – Swedbanks samlingsplats för placeringar och sparande. (Observera att länken blir aktiv först 18.30)

https://www.swedbank-aktiellt.se/video/56617796

Några höjdpunkter från programmet:

  • Våra experter ger en uppdatering om marknaden, konjunkturen och den egna ekonomin, just nu och i ett längre perspektiv.
  • Hur ska man tänka om man är ny på börsen? Swedbanks ungdomsansvarige Tove Zander bjuder tillsammans med Fredrik Warg, chef för Aktiv Handel och Rådgivande Förvaltning på Swedbank på tips och råd.
  • Vd:arna för Essity, JM och Fabege ger sin syn på utvecklingen av bolagen just nu och hur de ska växa framåt. Våra analytiker ger sina kommentarer och kommer att göra fördjupningar i ett antal sektorer.
  • Förvaltare från Robur ger en uppdatering och hur de ser på framtiden för sina respektive fonder och marknader. Fokus kommer att ligga på Kapitalinvest, Småbolag USA och Transition Energy.
  • Kapitalförvaltare Sara Shafi kommenterar vad som är varmt och kallt på börsen i dagsläget medan Eva Trouin och Madelen Falkenhäll, senioranalytiker och privatekonomisk expert på Swedbank, ger ett längre perspektiv på pensioner och jämställt sparande.
     

Mer information
Läs mer om Aktier
Till Aktiellt för att läsa mer om aktier och placeringar