Hoppa till textinnehållet

Ulrica-akuten var aktiv fr vår 2020 t o m höst 2021

Dela dina ideér med #ulricaakuten

Har du en god idé som kan göra en positiv skillnad men är ingen förening? Är ni en förening som gärna vill hjälpa till men vet inte hur?

 

Dela idéer eller efterlys idéer under hashtag #ulricaakuten i sociala medier. Vi kan alla hjälpas åt för att förverkliga idéer!

Övrig information

  • Beslutet om bidrag från Ulricaakuten kan inte överklagas. Motivering till beviljning eller avslag av stöd lämnas inte.
  • Bidrag lämnas inte till löpande verksamhet och driftskostnader, ändamål som normalt finansieras med kommunala/ regionala/ statliga medel, partipolitiska organisationer/trossamfund/religiös/politisk verksamhet eller privat finansiering.
  • Beviljade projekt publiceras på ulricehamnssparbank.se och i bankens sociala medier med mottagarens namn, belopp och ändamål. Genom att lämna in en ansökan lämnas samtycke till att sådan publicering får ske.
  • Om projektet inte fullföljs kan krav på återbetalning komma att ställas. Om projektet för kostnaden understiger budget ska medel som inte utnyttjas återbetalas till fonden.