Hoppa till huvudinnehåll
  • Vi är engagerade i samhället på många olika sätt. Framför allt är vi det genom vår kärnverksamhet – att vara en lokal bank. 

  • Vi är med och driver utveckling genom att vara en bra partner och finansiera våra kunders satsningar.
  • Vi jobbar alltid för att våra kunder ska få en sund och hållbar ekonomisk situation och satsar därför också på utbildning i privatekonomi. 

  • Vi driver utveckling i Ulricehamnsbygden genom bidrag via vår Sparbanksfond Ulrica och löpande sponsring till framförallt ungdomsverksamheten i bygdens föreningar. 

Sparbanksfonden Ulrica

En sparbank låter en del av vinsten gå tillbaka till kunderna via lokala projekt som ortens invånare har nytta av. Vi gör detta genom vår Sparbanksfond Ulrica, som alla kan söka bidrag från. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi Ulricehamn.

Våra föreningssamarbeten

Ulricehamns kommun har ett fantastiskt föreningsliv som engagerar massor av barn, ungdomar, föräldrar och ledare. Vi är stolta samarbetspartners med de flesta av kommunens idrottsföreningar och det är framför allt aktiviteter för barn och ungdomar som vi sponsrar. Här kan du läsa mer om alla våra fantastiska föreningar.

Mer om oss:

Vi hjälper dig!

Om du vill byta bank till Ulricehamns Sparbank så hjälper vi såklart till med det praktiska, som att avsluta konton och tjänster hos din nuvarande bank. Kontakta oss eller fyll formuläret nedan så hör vi av oss till dig! 

Kvinna tittar in i kameran