Hoppa till huvudinnehåll
xxx

Vi är en lokal bank som tillsammans med våra kunder och genom olika samarbeten jobbar för utveckling i Ulricehamn. Vi har inga aktieägare utan i stället går vår utdelning tillbaka till vår bygd.

 

Vi är engagerade i samhället på många olika sätt. Framför allt är vi det genom vår kärnverksamhet – att vara en lokal bank. Vi är med och driver utvecklingen genom att vara en bra partner och finansiera våra kunders satsningar. Vi jobbar alltid för att våra kunder ska få en sund och hållbar ekonomisk situation och satsar därför också på utbildning i privatekonomi.

 

Utöver detta bidrar vi till Ulricehamnsbygden genom bidrag via vår fond: Sparbanksfonden Ulrica och via löpande sponsring till framför allt ungdomsidrotten genom bygdens föreningar.

 

Utan våra kunder hade detta såklart inte varit möjligt – utan allt hänger samman – Vi utvecklar Ulricehamn tillsammans!

Sparbanksfonden Ulrica

En sparbank låter en del av vinsten gå tillbaka till kunderna via lokala projekt som ortens invånare har nytta av. Vi gör detta genom vår Sparbanksfond Ulrica, som alla kan söka bidrag från. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi Ulricehamn.

Våra föreningssamarbeten

Ulricehamns kommun har ett fantastiskt föreningsliv som engagerar massor av barn, ungdomar, föräldrar och ledare. Vi är stolta samarbetspartners med de flesta av kommunens idrottsföreningar och det är framför allt aktiviteter för barn och ungdomar som vi sponsrar. Här kan du läsa mer om alla våra fantastiska föreningar.