Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Företag

Ditt bankteam
Hos oss har du alltid flera kontaktpersoner. Förutom en egen Företagsrådgivare har du ett kundstöd som du alltid kan kontakta.

Vi har dessutom några av marknadens bästa företagstjänster och som självständig bank också egna specialister. Bl a jurister och försäkringsrådgivare som alltid står till ditt förfogande, alla på plats här i Ulricehamn.

Här kan du läsa mer om oss på Företag

Aktuellt

Mynt

Mynt- och Sedelutbytet

Den 30 juni 2017 blir de gamla 1-, 2- och 5-kronorna samt 100- och 500-kronorssedlarna ogiltiga. För att underlätta för våra företags- och föreningskunder så erbjuder vi insättning av mynt och beställning av växel gratis under perioden 1 april till 31 juli 2017.

Man som håller i en mobiltelefon

Ta betalt med mobilen

Det finns två enkla och säkra sätt för dig som företagare att ta betalt med mobilen: Swish företag och Kortinlösen via mobil.

Man vid arbetsplats

Hälften av företagarna sparar inte till sin pension

Tar du ut delar av din inkomst som lön och inte enbart i form av utdelning? Det är viktigt då den allmänna pensionen grundas på arbetsinkomst och inte kapitalinkomst. Läs mer om hur kan planera framåt så att du får det liv du vill som pensionär!

Vi hjälper dig!

Vill du träffa en rådgivare för att få mer information om våra tjänster? Fyll i intresseanmälan, så blir du kontaktad av oss.

e-bokföring

e-bokföring

Stäng Skriv ut