Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Vårt samhällsengagemang
Working meeting in front of a computer

Har du tittat på ditt Orange kuvert?

Tillhör du kanske de som inte ens öppnar kuveret? Du är inte ensam, många upplever att pension är svårt att förstå. Därför går vi igenom innehållet, punkt för punkt.

A farmer feeding his cows

Lantbruks­barometern 2024

Extremt väder och kraftiga prisrörelser har präglat 2023. En torr inledning av sommaren och en regnig skörd påverkade såväl kvantitet som kvalitet. Den upplevda lönsamheten i lantbruket har försämrats sedan våren 2023. Samtidigt har den förbättrats jämfört med i höstas då indexet noterade den lägsta nivån sedan krisåret 2016.

Detta visar Lantbruksbarometern som ges ut i samarbete mellan Ludvig & Co, Swedbank och Sparbankerna.

Har du koll på våra inlåningsräntor?

Just nu erbjuder vi 3,80% på vårt Fasträntekonto (3 mån) och 3,00% på vårt Ulricehamnskonto. Välkommen att spara på det konto som passar dig bäst!

Kontona omfattas av insättningsgarantin

Man tittar in i kameran och ler

Ett år som bygger för framtiden

Ulricehamns Sparbank gör ett bra resultat 2023 - ett resultat som återinvesteras både i bygden och i banken.

En bra lönsamhet gör att vi fortsatt kan utveckla Ulricehamn och vår bank tillsammans med våra kunder, säger Melker Ström, VD. 

xxx

Senast beviljade Ulricabidrag

Hjärtstartare, musikfestival, stipendium, allsång, pulkor, tält och kamin. Det är bara några av de fantasiska projekt som beviljats bidrag vid senaste utdelningen ur Sparbanksfonden Ulrica. 

Parent and child playing inside

Med rätt hemförsäkring kan livet ta plats

Få upp till 20 % rabatt när du tecknar ny hemförsäkring. Den skyddar ditt hem och dina saker och gör livet lite tryggare. Ett bra pris för en riktigt bra försäkring.

* Som Nyckelkund (även Private Banking) får du upp till 20 % rabatt på tecknade försäkringar om du försäkrar både bilen och hemmet. Erbjudandet är inte tidsbegränsat och gäller vid tecknande av helårsavtal. Försäkringen förmedlas av Ulricehamns Sparbank. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkrings AB.

Two people working in front of the computer together

Deklarationsdags!

Senast den 2 maj 2024 ska deklarationen för 2023 lämnas in. Det finns några fler datum att hålla reda på – och avdrag du kanske kan göra, som du inte vill missa. Vi har listat det du behöver ha koll på.

Man tittar in i kameran och ler

Välkommen till Private Banking

Har du en förmögenhet att förvalta får du med Private Banking tillgång till några av marknadens mest kompetenta rådgivare.

På plats i Ulricehamn finns våra skickliga rådgivare, specialiserade på finansiella placeringar och förmögenhetsförvaltning.

Bli kund hos oss

Öppna bankkonto och bli kund hos oss. 

Så här jobbar vi med hållbar utveckling

Vi jobbar för en hållbar utveckling genom att främja social, etisk, miljömässig och ekonomisk hållbarhet. Det har vi gjort i 200 år.