Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Vårt samhällsengagemang

Uppdatera operativsystem på mobila enheter

Happy man showing mobile phone to friend

För att kunna utföra dina bankärenden på ett effektivt och säkert sätt i vår app är det viktigt att du har en uppdaterad version av operativsystemet på din mobil eller surfplatta.

Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av operativsystemet på din iPhone/iPad eller Android-enhet. Slå gärna på inställningen automatisk uppdatering av operativsystemet.

  • Uppdateringar för operativsystem iOS för iPad eller iPhone. Se instruktion för uppdatering finns på Apple support. Vi rekommenderar iOS 15 eller senare version.
  • Uppdateringar för operativsystem Android på mobila enheter. Se instruktion för hur du uppdaterar din mobil på mobiltillverkarens webbsida.

Därför bör du använda senaste version av operativsystem

Nya versioner av operativsystem är generellt säkrast. Då minskar du risken att drabbas av intrång eller andra typer av säkerhetshot.

Vi avråder från att använda äldre versioner av operativsystem och webbläsare, eftersom de inte alltid stödjer funktionalitet och säkerhet på våra webbplatser och i internetbanken. Ibland upphör vi att stödja äldre versioner.

Lägsta version för appen är iOS 15

För att kunna använda appen måste din mobiltelefon eller surfplatta ha stöd för iOS 15.

Kontakta Apple om du undrar vilken version av iOS din enhet stödjer.

Identifiera iPhone modell (apple.com)

Identifiera iPad modell (apple.com)