Hoppa till textinnehållet

Kontoinformation - via internetbank, programleverantör eller på fil

Person vid ett svart bord med laptop, kamera och kontorsmaterial på

I internetbanken visas företagets hela engagemang såsom lån, sparande och konton. Transaktionshistorik visas för upp till 25 månader och för varje transaktion finns en detaljsida med ytterligare referenser. Vid behov tar ni själva fram kontoutdrag.
 

Vi erbjuder färdiga rapporter och möjlighet till att skapa egna rapporter som kan exporteras till ekonomisystemet. Flera sök- och sorteringsfunktioner underlättar det dagliga arbetet.

 • Via internetbanken

  Som företagskund i internetbanken kan du få dina kontoutdrag elektroniskt direkt i din internetbank istället för via post. Du kan också själv ta ut transaktionsrapporter i internetbanken för valfri period och spara på fil.

  Via internetbanken
 • På fil

  Kontoinformation på fil gör det möjligt för ditt företag att automatisera hela redovisningsflödet, från filhämtning till automatisk avprickning i företagets program.

  På fil
 • Via programleverantör

  Med Kontoinformation via programleverantör kan ditt företag få sin kontoinformation automatiskt inläst i sitt affärssystem, som sedan sköter avprickningen. Företag som har Visma eEkonomi och Procountor kan ansluta sig till tjänsten.

  Via programleverantör