Hoppa till textinnehållet

Vi vill veta vad du tycker!

Nu söker vi ett antal kunder till vår fokusgrupp.

Vi söker dig som bor i Ulricehamns kommun och har lite tankar och idéer som kan hjälpa oss att utvecklas till en ännu bättre bank. 

Kollegor står och pratar under en kafferast

Vore jättekul om du ville vara med! 

Vi förväntar oss inte att du som ansöker om en plats är påläst i förväg. Det vi är intresserade av att få veta är vad du spontant tänker om olika saker. Detta utifrån dina erfarenheter och där du är i ditt liv just nu. 

Sparbanksidén går ju ut på att vi är med och utvecklar bygden vi verkar i – därför vore det roligt om du har intresse för samhällsfrågor. Men det är absolut inget krav. Uppdraget är under 1 år. Vi kommer att ha fyra möten under perioden. Mötena pågår under ca 2 timmar och hålls under kvällstid. Uppdraget är arvoderat.

Du kommer att delta i en fokusgrupp tillsammans med ett antal personer. Tillsammans diskuterar vi för banken aktuella ämnen. Det kan handla om alltifrån hållbarhet till hur man tror man vill göra bankärenden i framtiden.

Samlad info:

Skicka in din intresseanmälan och dina uppgifter senast 4 mars.
 
  • Uppdraget är under 1 år. 
  • Fyra möten under perioden. 
  • Mötestid ca 2 timmar/gång, kvällstid.
  • Uppdraget är arvoderat.
  • Första mötet hålls i april i år
Tre kollegor står och pratar och skriver på en whiteboard

Låter det intressant? 

Fyll i några uppgifter om dig själv och skicka in senast 4 mars.

Vi hör av oss under mars och berättar om du blir utvald till fokusgruppen och ger då mer information om upplägget. Första mötet kommer att hållas i april.