Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Vårt samhällsengagemang

Mötesplatsen.

När andra banker öppnar dörren för fler digitala kontor, öppnar vi snart dörren för en ny mötesplats för alla kunder, eldsjälar och entreprenörer i Ulricehamn. 

Ombyggnationen påbörjas i augusti 2024 och vi beräknar kunna öppna portarna till vår nybyggda mötesplats i augusti 2025.

Tjejer sitter i en soffa och skrattar åt varandra

Göra något mer

Vi har under flera år arbetat med hur vi vill utveckla vår byggnad för att kunna erbjuda så bra möten med våra kunder som möjligt. Men också att göra något mer av lokalen – när vi ändå bygger om – något som ulricehamnarna kan ha nytta av.

Så förutom att välkomna våra kunder in i våra ombyggda lokaler – för alltifrån snabba ärenden till rådgivningsmöten – välkomnar vi även alla ulricehamnare. 

Vi kommer bland annat att erbjuda:

 • Mötesrum.
  Härliga och funktionella mötesrum i olika storlekar som kan lånas av våra samarbetspartners – allt ifrån föreningar, till företagskunder och organisationer.
 • Cowork-platser.
  Slå dig ner i skön miljö och jobba mellan två möten, eller sätt dig här för att gå igenom mailen innan lunchen. En plats för att slå sig ner och jobba ett par timmar i lugn och ro.
 • Ett café.
  Vi kommer att erbjuda ett mindre café med lokala inslag där de som sitter här och jobbar, eller besöker våra lokaler kan köpa fika och en go kopp kaffe.
 • Ny entré.
  Genom att vända ingången åt ”rätt håll” och även skapar en trevlig yta framför huset hjälper vi till att skapa en förlängning av gågatan och bidra till ett fint stråk norrut.
 • Skyltfönster för utlåning – vem behöver exponeringsyta?
  En månad kanske ni hittar unga företagares produkter i vår skylt, medan den nästa månad fylls av ett e-handelsföretag som vill visa upp sina produkter!

Vår vision

"Vi ska skapa en inbjudande mötesplats full av rörelse. Ett inspirerande ställe man vill vara på – där allt man behöver för en lyckad arbetsdag finns.

I en tid då det mesta görs digitalt skapar vi, den lokala sparbanken, ett nav mitt i centrum. För vi tror att människor kommer att vilja mötas även i framtiden och då ska mötena kännas 100%.

Genom att använda vår byggnad på bästa sätt skapar vi ett större värde för våra kunder – och för Ulricehamn"

Skiss- och inspirationsbilder:

Decorative
Decorative
Decorative
Decorative
Decorative
Decorative

Följ oss gärna i våra sociala medier där vi så småningom kommer att lägga upp hur bygget fortlöper och vår mötesplats växer fram.